Halilhodžić potjerao petoricu stranaca iz momčadi!

Vahid Halilhodžić, Dinamo, BBB, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, suspenzija, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, otkaz, Vahid Halilhodžić, francuska liga, Vahid Halilhodžić, alžir, skandal, Hrvatska, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, Manchester City, trener

Zagolicao je maštu već ujutro kad je rekao: - Ima nekih malih nedisciplna, ali to se na zapadu rješava novčanim kaznama. Onima s tri nule, ispred kojih su dvije ili čak tri znamenke – rekao je Halilhodžić.

Spomenuo je Moralesa, spomenuo je da incident Rukavine i Ademija nije ostavio traga u svlačionici. No, u nedjelju navečer dogodila se nova nepodopština. Kako saznajemo, netko je javio treneru Dinama da je dio igrača navečer 'zaružio'. Navodno je riječ o Sammiru, Cufreu, Calellu i još dvojici. Mogli bi to biti Morales, ako se dotad vratio s puta, te Ibanez. Priča kaže da ih je Vaha potjerao iz svlačionice i poslao ih Zdravku Mamiću u ured. Nemamo potvrdu da je doista riječ o toj petorici, ni da je redoslijed događaja točan, ali da se incident dogodio potvrdili su nam izvori bliski vrhu kluba. O svemu tome Dinamo bi službeno javnost trebao izvijestiti u utorak nakon utakmice četvrfinala kupa s Osijekom. Vaha ne trpi neprofesionalno ponašanje i zločeste plave dečke čekaju ozbiljne kazne, piše sportal.hr.