Halilhodžić dolazi voditi plave u Varaždin!

Na žestokog rivala naletio je Zdravko Mamić. "Kažem ja" oderat će mu kožu. Tako se čini nakon što smo ispred Hajdukova stadiona susreli Matu Jozipovića, menadžera Dinamova trenera na bolovanju Vahida Halilhodžića, piše sportal.hr.

- Bude li Halilhodžićevo zdravlje bolje, vjerojatno će voditi Dinamo protiv Varaždina u uzvratu finala Hrvatskoga kupa - izjavio je Jozipović.

Halilhodžić, koji je bio u predinfarktnom stanju, u utorak ujutro obavit će preglede i dobije li od liječnika zeleno svjetlo, doći će u Maksimir održati sastanak s igračima uoči utakmice s Varaždinom.

- Nakon tog liječničkog pregleda znat ćemo puno više - kazuje Jozipović.

A kako će se Dinamo postaviti prema Halilhodžiću i njegovoj želji da vodi plave u Varaždinu?

- To je Dinamov problem. Halilhodžić je Dinamov trener, a ja kao njegov menadžer želim mu da osvoji dvostruku krunu i da to bude upisano u Halilhodžićev životopis - kaže Jozipović.

Na proslavi Dinamova naslova Halilhodžićevo ime bilo je propušteno. Kasnije je Mamić ispravljao propust.

- Nije se Halilhodžić puno uzrujao zbog toga, a i Mamić se ispričao zbog propusta - rekao je Jozipović.

Menadžer je bio na sastanku u Poljudu. Jozipović zastupa i mladog reprezentativca Ivana Lendrića, koji je na posudbi u Zrinjskom. Možda je razgovarao o njegovu povratku, ali možda je i Halilhodžića ponudio Hajduku.

- Velika mi je želja da Halilhodžić dođe u Hajduk, ali to ne ovisi o meni, već o upravi kluba.Neka uprava stupi u kontakt s Halilhodžićem i neka ga pokuša dovesti - smiješeći se rekao je menadžer Mate Jozipović.