Hajdukovi navijači pozivaju na bojkot Konzumovih trgovina

... naslavnijeg hrvatskog kluba platio i jednu jedinu kunu. Po javno dostupnim podacima, Todorićeva tvrtka bila je u partnertskim odnosima s Hajdukom tek u prvih mjesec dana ove sezone, do derbija s Dinamom u rujnu, i tu je suradnju platila okruglih milijun kuna.

Kasnije se prebacila na Dinamo i sponzorirala nastup uvjerljivo najgore momčadi u povijesti Lige prvaka s, citiramo Zdravka Mamića, "ugovorom koji je svemirski brod". Hajduku su ostale mrvice - točnije, reklama na dresu i kuloarska priča da je ona plaćena kompenzacijom. Ne znamo koja bi opcija za klub bila jadnija, sramotnija: da je mjesecima besplatno reklamirao najvećeg hrvatskog tajkuna ili da je u zamjenu ipak dobio ulje, brašno i mineralnu vodu.

Bilo kako bilo, nestanak sponzora primijetili su i Hajdukovi navijači, pa su na Facebooku pokrenuli zanimljivu inicijativu. Jednostavno, pozvali su na bojkot Konzumovih dućana.

'Procjena gospodina Todorića je da je za njihovo poslovanje isplativije sponzorirati Dinamo, nego Hajduk. To je njihovo pravo. A naše pravo je da im pokažemo da su pogriješili', stoji u opisu grupe naziva "Navijači Hajduka - bojkotirajmo Konzum".

Budu li zbilja složni i disciplinirani, Dalmatinci bi Todoriću mogli vrlo plastično dokazati gdje se isplati ulagati i koga se ne isplati ponižavati...

Izvor: Dalmacijanews.com
Foto: CROPIX