Hajduk želi dovesti Josipa Kvesića

Uefa.com
Stoga su Splićani bacili oko na lijevog beka sarajevskog Željezničara Josipa Kvesića, no kao prepreka navodno se ispostavilo pitanje odštete.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, igrača kojem na ljeto ističe ugovor Željezničar navodno ne pušta bez 100 ili čak 200 tisuća eura odštete, što je Hajduku puno bez obzira što se ne radi o ogromnom iznosu.

"Koliko mi je poznato nitko nas iz Hajduka nije službeno kontaktirao u vezi Kvesića, ne isključujem da je netko ranije možda razgovarao s Amarom. Čuli smo za priču s Hajdukom, o navodnom interesu, ali službenih upita u klub nije bilo. Ako je Hajduk zaista zainteresiran neka se javi. Pa neka i ne bude ništa od toga treba imati dobru suradnju među klubovima za ubuduće, ako i ne bude sada bit će prilike u budućnosti za poslovanje", kazao je za Slobodnu Dalmaciju Željezničarov direktor Mirsad Šiljak.

Ranije u karijeri Kvesić je nosio dres i Širokog Brijega, Varaždina te slovačke Žiline. Bilo je govora kako je sada u igri bila i opcija da se umjesto plaćanja odštete Želji podijeli kasnija odšteta kada bude odlazio s Poljuda u inozemstvo, između Hajduka i Željezničara (navodni omjer 60:40).

"Sve je stvar dogovora, otvoreni smo za sve opcije, ali više ću o svemu ipak moći kazati kroz nekoliko dana", dodao je Šiljak.