Hajduk razmišlja o izbacivanju Mamića iz poljudske lože na derbiju protiv Dinama!

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik
Hajduk je nezadovoljan sudačkim pogreškama koje se konstantno događaju na njihovu štetu, a u splitskom klubu su sigurni kako je sve režirano iz Zagreba. Brzo je stigao i odgovor Zdravka Mamića koji je u svom stilu napao Hrvoja Maleša, a nekim svojim izjavama je uvrijedio građana Splita.

Nakon Glavne skupštine Hajduka š.d.d. koja je danas održana u maloj dvorani na Gripama, mali dioničari su dali zanimljiv prijedlog predsjedniku Hrvoju Malešu. "Ne može se on onako ponašati, izbaci ga iz lože na derbiju, neka plati kartu za jugozapad zajedno sa svojim Boysima", poručili su dioničari predsjedniku Hajduka.

- To je zanimljiv prijedlog, dobro ćemo razmisliti o tome da zabranimo Mamiću pojavljivanje u našoj svečanoj loži. Izbacili smo i druge, pa možemo i njega - odgovorio im je Maleš.

Maleš se sigurno podigao u očima navijača nakon što je krenuo u otvoreni "fajt" s Mamićem i HNS-om, a danas je još jednim iskrenim odgovorom zaslužio pljesak male dvorane na Gripama. Dioničari su ga pitali o visini troškova putovanja na europske utakmice. Iako je bila riječ i o putovanjima iz prethodne sezone, Maleš je ponudio vrlo iskren odgovor koji je naišao na odobravanje dioničara.

- I novoj Upravi ti troškovi bodu oči. Ja sam odgovoran za putovanje u Stoke na kojem smo smanjili popis putnika za 25 ljudi. Istina je da sam o trošku kluba na putovanje poveo svoju ženu i vjerojatno to sada ne bih napravio, priznao je Maleš.

izvor: dalmacijanews