Hajduk prodaje sve igrače i traži spas u svojoj djeci!

hajduk split torcida, Hajduk, Split, Hajduk, hajduk split torcida, nk hajduk split, Hajduk, barcelona, HNK Hajduk, FK Željezničar, Torcida, rođendan, Hajduk, Dinamo Hajduk, Torcida, maksimir, Hajduk, nk rijeka, HNK Rijeka, kazne, Torcida, prvak hrvatske, Torcida, vatrogasci, Hajduk, Torcida, Hajduk, torcida hajduk, everton, Torcida, hajduk split torcida, Hajduk

Nakon god

ina kupovanja izrabljenih i nekvalitetnih pojačanja, prvo je Dinamo, a sada i Hajduk najavio okretanje vlastitom pogonu i proizvodnji igrača. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, predsjednik Hajduka Joško Svaguša najavio je veliki zaokret u politici kluba.

"Prodajemo ne samo Ibričića, nego i svakog drugog za pravu cijenu. To je sudbina naših klubova", rekao je među navijačima omraženi predsjednik te demantirao da će to biti smak svijeta za Hajduk.

"Kada se u našem pogonu budu stvarali igrači, tek onda ćemo nekako na zelenu granu. Ne ovakvi kakve uglavnom dajemo na posudbu, procijenjene kao nadarene, perspektivne, a oni ne mogu igrati ni za drugoligaše. Sve snage smo bacili na omladinski pogon, sve... To, jedino to, mora biti izlaz, da ne kažem naš spas", tvrdi Svaguša.

Produžena ruka gradonačelnika Željka Keruma smara kako je rezultat trenutno u drugom planu, bitno je klub podići na noge.

"To je dug proces, ali jedini pravi put. Međutim, ni vi novinari, kao ni navijači niste ranije postavljali pitanja zašto je stala proizvodnja igrača. Mene su zvali za intervenciju mnogi roditelji, sve sam odbio. A o menadžerima i sličnima da ne govorim. Ne, neću, to jest nećemo dozvoliti uplitanja sa strane, posebno neće biti prljavih rabota. To da netko na bilo koji način pokuša stimulirati, pod navodnike, naše trenere", zaključuje presidente i najavljuje 'vedrije dane' za splitski klub.
Net.hr/