Hajduk ponižen na Poljudu

Hajduk, Poljud, utakmica

Nogometaši Rijeke su u derbiju 17. kola Prve HNL kao gosti na Poljudu svladali Hajduk sa 4-0 (1-0). Hajdukovci nisu bili od velikih riječi, pred mikrofone je stao jedino Bassel Jradi.

Moramo se ispričati na ovom porazu, igra je bila sra**, zaista nema isprike. Možda zvuči ludo, ali prvi dio smo odigrali dobro, osim što smo primili pogodak u završnici. Morali smo zabiti iz prilika koje smo imali. Dali smo im glupe golove, kada momčadi poput Rijeke daš ovoliko šansi, onda te oni kazne. Nekada se dogode ovakve utakmica u kojima pogodiš stative,a onda te protivnik kazni. Oni su zabili iz prve prilike. Osjećaj je sr…e, isto nakon Gzire, moramo se dignuti nakon ovoga. Moramo kvalitetno odradti dva kola do kraja i onda se vratiti još spremniji nakon priprema – kazao je Jradi.

Zadovoljan je nakon pobjede bio Franko Andrijašević preko kojega je kretalo puno riječkih akcija, kontranapada koji su bili jako opasni, prenosi Jutarnji list.

Odigrali smo jako dobro, stručni stožer nam je točno nacrtao što će se odvijati na terenu i tako je na kraju bilo. Rekli su nam da stanemo čvrsto u bloku i da će naše prilike doći. Na kraj je pbjeda i previsoka, idemo kući s pjesmom. Možda bi bilo drugačije da je Hajduk zabio umjesto vratnica...Bitka na za drugo mjesto je otvorena, a mi smo prije ovoga susreta osjećali da možemo nešto napraviti – kazao je Andrijašević.

Taktički smo odigrali kako smo se dogovorili, čestitam svojim dečkima koji su se borili pošteno. Ovaj rezultat je iznenađujući za nas, nadam se da će nam biti motiv za dalje. Iznenadili smo Hajduk koji nije zabio, hvala Bogu, a mi smo sve iskoristili što nam se ponudila. Kontre su naš forte, to novi trener Rožman inzistira na tome. Bit će zanimljivo u borbi za drugo mjesto. Vratili smo Hajduku za prošlosezonski poraz – poručio je Prskalo.