Hajduk je Bugarima dao na znanje: Odšteta za Balakova iznosi milijun eura!

Premda se već počelo spekulirati da bi Hajduk prodao Balakova za 400 tisuća eura, odšteta je milijun eura. Ako bi zbog neke "više sile" odlučio raskinuti ugovor s Hajdukom, Balakov ne bi smio nigdje raditi punih 18 mjeseci. Ugovor mu vrijedi do lipnja 2013., s opcijom da se može produžiti na još jednu sezonu. Balakov u Hajduku ima plaću od oko 200.000 eura godišnje, piše Jutarnji list.

- Ako bi i došla takva ponuda, Hajduk nikako ne bi smio pustiti Balakova. Jer, kad bi se to dogodilo, opet bismo bili na početku. Mi drugog rješenja nemamo - za Jutarnji list kaže izvor iz Hajduka.

Balakov je drugi trener stranac u Hajduku otkako se igra HNL, a na Poljudu su očito naučili lekciju sa stranim trenerima koji ne mogu odbiti bolje ponude. Edoardo Reja prije godinu i pol dana otišao je u Lazio, Hajduku je pripala odšteta od 150.000 eura, ali je izgubio izvrsnog stručnjaka.

Ako bi se išlo na to da Balakov istodobno bude trener Hajduka i selektor Bugarske, spomenimo da smo i to već gledali na Poljudu. Takav angažman svojedobno je imao Blaž Slišković kojemu čak i nije loše išlo.