Hajdučko srce Drago Gabrić se probudio iz kome

Popravlja se stanje Drage Gabrića, hrvatskog nogometnog reprezentativca koji je teško stradao pri slijetanju BMW-ovim SUV-om s autceste kod Biska u utorak navečer.

Kako neslužbeno doznajemo, nalazi mladog sportaša bolji su i sutra bi ga liječnici u splitskom Kliničkom bolničkom centru trebali probuditi iz inducirane kome, piše jutarnji list.

Ova vijest proširila se prije nekoliko sati Facebookom nakon sto su tesko stradalog Gabrića posjetili prijatelji u KBC-u. Dobru vijest pronio je poznati splitski enigmatičar Robert Pauletić.

- Bili su moji prijatelji kod Drage. Od osoblja KBC-a čuli su da se počeo budit iz kome dok su mu sinoc namještali slomljeni nos. Prema riječima liječnika, to svjedoči o Draginoj nevjerojatnoj snazi i vitalnosti. Prijatelji su bili kraj njegova kreveta, a doktor im je rekao da ih on sad vjerojatno čuje , pa su ga nasmijavali i on se navodno nasmiješio. I nalazi su bolji nego što se očekivalo, iako se čini da bi moglo bit ozbiljnih posljedica zasada se, kako se čini, isključuje fatalan ishod. Sutra bi ga, kaže doktor, trebali lagano početi skroz buditi iz kome - ispričao je Robert Pauletić.