GRADSKI DERBI Mostar SG s novim trenerom vjeruje u pobjedu protiv Zrinjskog

GRADSKI DERBI Mostar SG s novim trenerom vjeruje u pobjedu protiv Zrinjskog
PR Mostar SG

Igrači Mostar Starog Grada Staklorada spremni su za gradski derbi protiv Zrinjskog, koji se igra danas u 18 sati u dvorani Midhat Hujdur - Hujka. Aktuelni prvak BiH dobio je veliko pojačanje u stručnom stožeru i u narednom periodu u klubu će raditi Ivan Božović, jedan od najcjenjenijih futsal stručnjaka u Europi.

"To je za nas veliko pojačanje. Sigurno da ćemo u stručnom stožeru sa njim dobiti dodatni kvalitet. Kada je u pitanju igrački kadar, otišao je Lazarević, kojeg će sigurno na najbolji način zamijeniti Raguž. Za nastavak prvenstva mnogo nam znači oporavak nekoliko bitnih igrača.

Nakon utakmice sa Zrinjskim, u kojoj očekujemo pobjedu, ali i veliku podršku sa tribina, slijedi reprezentativna pauza i imat ćemo dva tjedna da se još bolje uigramo. Futsal reprezentaciji Bosne i Hercegovine na čelu sa izbornikom Ivom Krezom želimo puno sreće u kvalifikacijama za Euro 2022 i vjerujemo da će u Zenici biti uspješniji od Švicarske, Cipra i Gibraltara", kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Starog Grada Staklorada.