FOTO  Gradski derbi: Kadeti i juniori završili neodlučeno

kadeti, juniori, HŠK Zrinjski, FK Velež

Prvi su na travnjak izašli kadeti, a utakmica je završila bez golova iako je bilo prilika sa obje strane. U vrlo dobroj utakmici obje ekipe su pogodile vratnicu, Zrinjski u prvom poluvremenu, dok Velež u drugom i na kraju ipak zaslužena podjela bodova.

FK Velež: Dugalić, Šabanović, Husić, Šetka, Isić, T. Isić, Čamo, Islamović, Bašić, Ćemalović i Jakirević. Još su igrali Bebanić i Čekro.

HŠK Zrinjski: Vasilj, Galić, Tipurić, Buconjić, Ivanković, Čilić, Galić .M, Puljić-Vlahić, Klarić, Vranjić i Rozić. Još su igrali: Ševo, Sakić, Primorac i Jozić.

Juniori su također odigrali neodlučeno, ali su gledatelji ipak vidjeli četiri pogotka.
Poveli su nogometaši Veleža preko Eminovića u 10 minuti. Plemići su poravnali u 17. minuti kada Peco zaustavlja loptu rukom na gol crti i zasluženo dobija crveni karton, a jedanaesterac realizira Martinović. Marić je opet doveo domaće u vodstvo u 24. minuti nakon što je sudac ponovo pokazao na bijelu točku, a konačan rezultat postavio je Perić u 45.minuti.

FK Velež: Memić, Čizmić, Pezo, Hindić, Mezit, Bešić, Ćorić, Sendro, Marić, Juklo i Eminović. Još su igrali: Fink, Zuhrić, Pintul.

HŠK Zrinjski: Bandić, Perić, Jurišić, Miletić, Gugić, Arapović, Slišković, Čilić, Vlaho, Martinović i Čilić A. Još su igrali: Pehar, Buhač, Bogojević, Ostojić, Cvitanović.

hercegovina.info