FOTO  Gradski derbi bez gledatelja

Slaven Musa, Ante Vidačak, Toni Šunjić

Rezultat i atmosfera nije onakva kakvu smo očekivali. Sutra je nova utakmica i objektivno sa ova tri boda kojima se nadamo mi bi zaokružili jedan pozitivan niz rezultata u prvenstvu sa kojim bi bili zadovoljni. Sigurno da je dosta teško nakon ovih događanja pripremiti na psihološkom planu igrače za ovu utakmicu. Mi smo u protekla dva dana pokušali relaksirati momčad kako bi se što bolje pripremili za ovaj susret. Ja se nadam de će igrači sutra biti fokusirani samo na jedno, a to je da daju svoj maksimum i rezultat ne bi trebao izostati, kazao je šef stručnog stožera Zrinjskog Slaven Musa.

Nakon poraza u srijedu, koji je sigurno teško pao svima, sutra već imamo pravu priliku da se iskupimo i pobjedimo momčad Veleža. Sigurno da neće biti lako, ali  ipak vjerujem u ovu momčad i pobjedu u sutrašnjem derbiju, kazao je igrač Zrinjskog Toni Šunjić.

>>Vidačak: Policija glavni krivac za nerede

Musa se osvrnuo na utakmicu protiv Veleža u kupu i kazao. Igra je bila dosta loša, pogotovo prema naprijed. Analizom utakmice može se zaključiti da nismo stvorili određeni broj izglednih prilika, naravno zaslugom i odbrane Veleža i njihovom postavkom na terenu. Objektivno sutra očekujemo ponovno takvog Veleža. Kako smo i u najavi kup utakmice govorili kako će sve ovisiti o nama tako će i u sutrašnjoj utakmici dosta ovisiti o našoj igri. Ako mi budemo pravi, ako momčad bude radila sve ono što može i ono što radi na treninzima, mislim da rezultat u ovoj utakmici neće izostati. U momčadi imamo dosta problema, Mile Pehar je suspendiran, Jakson je počeo lagano trenirati, Popović ima problema sa zadnjom ložom i neće konkurirati za utakmicu, kapetan momčadi Damir Džidić jutros radi povišene temperature nije trenirao. On će popodne obaviti liječničke pretrage. On je u kombinaciji za momčad, jedino ako bude imao visoku temperaturu, neće igrati. Ponožsoan sam na igrače i što ih treniram jer su prihvatili sportski poraz protiv Veleža. Klub Zrinjski treba biti sretan što ima takvog kapetana kao što je Damir Džidić.

Utakmica između Zrinjskog i Veleža igra se u nedjelju u sa početkom u 17 sati.