Gospodo iz NS BiH tko je zabranio navijačima Zrinjskog ulaz na utakmicu u Foči?

foča

Naime, navijačima HŽK Zrinjski jučer je spriječeno da budu uz svoj klub na utakmici koju su Plemići igrali u Foči protiv FK Slavija.
Natjecateljska komisija NS BiH proglasila je stadion u Foči uvjetnim za igranje utakmica Premijer lige protivno svim pravilima jer taj stadion ne zadovoljava uvjete za igranje utakmica Premijer lige. Stadion u Foči nema dvije tribine, i sukladno tome nema gdje ni smjestiti gostujuće navijače.

Utakmica FK Slavija-HŠK Zrinjski je zbog toga, ali i zbog ponašanja navijača Slavije koji su raznim predmetima gađali pomoćnog suca odigrana u neregularnim uvjetima. Od same utakmice prošlo je već 24. sata i još nitko zvanično nije istupio s objašnjenjem zbog čega navijačima Zrinjskog nije dopušten ulaz na stadion u Foči.
Nakon svega šuti NS BiH koji je dozvolio da se utakmice Premijer lige igraju u Foči. Pitamo isti taj savez tko je dao zeleno svjetlo da se utakmice igraju u Foči? Tko je taj tko je zabranio dolazak navijača Zrinjskog na stadion kada je ukinuta odluka o zabrani odlaska navijača na gostovanja.

Gospodo iz saveza ne pravite se gluhi i nijemi, navijači Zrinjskog su potegli do Foče da bi im tamo netko rekao da ne mogu na stadion??? Često se pozivate na pravila koja je postavila UEFA, pa da li ta ista UEFA dozvoljava igranje prve nacionalne lige jedne države na neuvjetnim stadiona? Suviše često se nešto brani navijačima Zrinjskog u ovoj državi da bi to bilo slučajno!!!

HERCEGOVINA.info