'Gospodo, dok ćete se vi gostiti po ložama, ulicama Zagreba i Splita teći će krv!'

'Potaknuti suludim izjavama neodgovornih pojedinaca i njihovim širenjem mržnje na relaciji Zagreb-Split i obrnuto, a sve pod krinkom brige za hrvatski nogomet, osjećamo se pozvani obratiti javnosti. Ovih dana kao nikad dosad zvonili su nam telefoni, a novinari gladni senzacija postavljali su pitanje koga bi mi za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

 Naš predsjednik je Darijo Srna, osobu glavnog tajnika vidimo u Eduardu, a idealna osoba koja bi obavljala poslove povjerenika za sigurnost je Joe Šimunić. Naslov počasnog i doživotnog predsjednika nosi Niko Kovač. Gospodo... oko reprezentacije nema dogovora, nema konsenzusa! Reprezentacija je svetinja, ne dirajte u to rijetko što nam je ostalo sveto i časno!

Svoje skrivene interese pod krinkom dobrobiti za hrvatski nogomet servirajte svojim poltronima, a nama ostavite nogomet kao veselje, druženje i zabavu. Ne želimo da nas uvlačite u glib i tamu, ne želimo razdor i netrpeljivost.

Niti jedna institucija ove države, niti jedna osoba nema pravo reći da hrvatska nogometna reprezentacija neće igrati utakmicu u Splitu, Osijeku, Rijeci... Dapače, jedva čekamo utakmicu u Splitu, tražimo i inzistiramo da se odigra što prije, jer Poljud je hram hrvatskog nogometa kao što je i Maksimir. Isto tako niti jedna institucija niti pojedinac nema pravo dizati tenzije i poticati razdor između sjevera i juga zbog vlastite samopromocije, jer to nije samo sportski problem već problem na nacionalnoj razini.

 Dok će se ugledni sportski djelatnici častiti delicijama u svečanim ložama tijekom nogometnih utakmica, na splitskim i zagrebačkim ulicama teći će krv. Pozivamo na zajedništvo kada igra NAŠA reprezentacija! Predstoji nam utakmica koja će odrediti put naše reprezentacije na EP 2012. Naš je cilj Europsko prvenstvo, Poljska i Ukrajina.

Podržimo reprezentaciju i pokažimo jedinstvo! Ako treba, propješačit ćemo svaki kilometar do Tbilisija, preplivati svaku milju do La Vallete i Atene, SVI ZAJEDNO! Slavene, povedi nas u obećanu zemlju!

Ispred 15.900 članova kluba Uvijek vjerni.'