GOŠK je stabilan klub sa zadovoljnim igračima

Milomir Odović, GOŠK Gabela, GOŠK, Milomir Odović, pojačanja
Ostao sam u korektnim odnosima s čelnicima kluba nakon ljetošnjih prvih kontakata i očekujem da se suradnja tako i nastavi. GOŠK sam gledao u susretu 2. kola protiv Slavije i mislim da ima dovoljno potencijala, kvalitete i iskusnih igrača da ostvari zadani cilj, odnosno ostane u Ligi. Važno je da je to stabilan klub sa zadovoljnim igračima, izjavio je Milomir Odović. Novi šef struke GOŠK-a ima samo tri treninga do utakmice s Rudarom iz Prijedora (nedjelja, 16.30) u kojoj se kao imperativ igračima nameće pobjeda.
- Trenutačno mi je najveći problem to što ne poznajem igrače, samo nekolicinu njih. Ipak je GOŠK ekipa koja je tek ušla u Ligu. Ne mogu u kratkom roku promijeniti ništa bitno, međutim što je tu je, takva je situacija, a ja sam se prihvatio posla, govori Odović.
S tri dana do utakmice protiv Rudara većih promjena ne može biti. Najvažniji je rezultat još jedne domaće utakmice, a nakon čega će Odović imati više prostora primijeniti svoja nogometna shvaćanja.
- Imat ćemo ciklus od tjedan dana do susreta s Travnikom u kojem ću se moći bolje upoznati s ekipom, ostvariti dobru komunikaciju na terenu, nametnuti svoja viđenja igre i spremiti tim za iduće utakmice. Kao i u prethodnim klubovima moja ekipa će imati tendenciju nadigravati se s protivnicima, rekao je Odović.
Prijedorski Rudar više nije u rangu tima koji je prošle sezone slovio za jedno od iznenađenja natjecanja, bez obzira na solidan start ekipe u prvenstvo. Pred duel s GOŠK-om igrači iz Prijedora su iskazali i nezadovoljstvo zbog neisplaćenih dugovanja prema njima.
- Rudar je ostao bez nekoliko značajnih igrača iz napada i vezne linije. Gledao sam njihov susret sa Slobodom koji je prenosila televizija. Vrlo su agresivna ekipa s radnim trenerom u Draganu Radoviću i sigurno je da nam neće biti lako, zaključio je Milomir Odović.

Dnevni list