GOŠK: Dražićev nasljednik možda bude poznat i prije Prijedora

Destinacija je Iran, a Dražić će u budećnosti biti prvi asistent bivšeg selektora reprezentacije BiH, Miroslava Ćire Blaževića.

"Ostaje mala žal zbog odlaska iz Gabele, jer sam ubjeđen da sam ostao da bismo napravili velike stvari. Ipak ponuda od stručnjaka kakav je Ćiro Blažević ne dolazi svaki dan i ponajviše zbog toga sam odlučio otići iz Gabele. Da se ne radi o Ćiri sigurno bih ostao na klupi Goška," kaže Dražič, te dodaje:

"Šteta, napravili smo odličan start kada se sve okolnosti uzmu u obzir. Nismo igrali utakmice u Gabeli, dvije trećine ekipe činile su novajlije, ali smo uspjeli pronaći pravu formu i igrati iz kola u kolo sve bolje."

Što se tiče Dražićevog nasljednika o njemu se jako malo zna. Čelni ljudi kluba za sada mudro šute i najavljuju angažman novog stručnjaka već u narednim danima.

"Pregovaramo sa nekoliko stručnjaka, međutim još uvijek ne mogu ništa konkretno reći. Postoji mogućnost da novi trener debitira već za vikend u Prijedoru, mada nije nemoguće da tim na toj utakmici bude vodio Dražićev asistent Filip Krvavac, koji vodi treninge od Darkovog odlaska," kaže Pero Pavlović, prvi čovjek kluba iz Gabele.

SCsport.ba