Goran Ivanišević poručio Francuzima: 'Pehar će danas podići Hrvati!'

Goran Ivanišević, Hrvatska zemlja
. Vatrenima je Ivanišević posvetio i sinoćnju egzibiciju koju je zaigrao protiv Mansoura Bahramija i Felixa Auger Aliassimea. Na teren je izašao uz pjesmu 'Neopisivo' i u kockastom dresu.

'Danas ćemo pobijediti jednog Francuza i jednog što priča francuski, a sutra će Vatreni to isto napraviti francuskoj nogometnoj reprezentaciji', kazao je Ivanišević na početku egzibicije i, uz pomoć Nine Serdarušića i Stefana Bojića, održao riječ.

'Finale Svjetskog nogometnog prvenstva najveći je sportski događaj u svijetu. Našim nogometašima mogu samo poželjeti sve najbolje. Šanse su 50-50. Nakon 90 minuta netko će svakako podići pehar, a to ćemo biti - mi!', zaključio je samouvjereno Ivanišević i zaradio pljesak publike.

Prvi dan turnira zatvorio je Petar Grašo dvosatnim koncertom na kojem je nizao svoje nove i stare hitove, dok je publika od 10 tisuća ljudi pjevala zajedno s njim. Ni on nije zaboravio na današnji veliki meč, pa je s prepunom Dance Arenom zapjevao 'Srce vatreno'. Na pozornici mu se pridružila i Danijela Martinović koja je sinoć u Umagu dočekala svoj 46. rođendan, a Grašo i svi okupljeni posjetitelji turnira čestitali su joj pjesmom 'Happy birthday'.

tportal.hr