FOTO/VIDEO  Golčina Tina Jedvaja za Bayer

nogomet, Tin Jedvaj, Bayer, Alen Halilović, Luka Modrić, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, ozljede, nogometaš, Tin Jedvaj, ozljeda, Europska liga, Bayer Leverkusen, Liverpool, Manchester United, Tin Jedvaj

Fantastičnom utakmicom u Leverkusenu otvoreno je treće kolo Bundeslige, a Bayer i Werder su odigravši 3:3 podijelili bodove.

Seriju je otvorio hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj koji je u 17. minuti fantastično pogodio iskosa s lijeve strane s ruba šesnaesterca pod gredu. Bio je to 2000. gol Bayera u Bundesligi.

Apotekari su imali potpunu dominaciju na terenu, pogađali su u nekoliko navrata okvir gola, ali lopta nije htjela u gol. Kazna je stigla u 45. minuti kada je Werder izveo brzu kontru, koji je preciznim udarcem završio Fin Bartels.

Novi šok za domaćine u 60. minuti kada su gosti izveli novu kontru. Ovog puta nečuvan je ostao Di Santo, koji je pogodio kroz noge vratara Lena za 2:1.

Ipak, samo tri minute kasnije Leverkusen se vraća. Hakan Calhanoglu je odlično izveo slobodan udarac s 22,23 metra i donio Bayeru 2:2.

U 73. minuti potpuni preokret apotekara. Tin Jedvaj je s desne strane ubacio na rub šesnaesterca, gdje je loptu pričekao Heung-Min Son, koji je prevario čuvara i preciznim udarcem pogodio za 3:2.

Bod gostima u 85. minuti donio je Sebastian Prödl udarcem iz blizine.

Bayeru je ovo prvi remi nakon dvije pobjede, dok je Werderu ovo već treća podjela bodova.

Tin Jedvaj i Emir Spahić odigrali su 90 minuta za domaćine, dok je kod gostiju Izet Hajrović ušao u 72. minuti.