FOTO  GNK Dinamo-RNK Split 0:0 (2:4)

U regularnom dijelu utakmica je završena neodlučenim rezultatom 0:0, a zatim se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca u kojima su splićani imali više sreće. Utakmici je nazočilo oko 1200 gledatelja koji i nisu imali što za vidjeti u regularnih 90. minuta igre.

Dinamo je dominirao većim dijelom utakmice, ali modri svoju prednost nisu uspjeli pretvoriti u pogotke. Nakon kraja regularnog dijela utakmice pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca.

Za RNK Split su precizni sa bijele točke bili su Baraban, Rašić, Pehar i Čop, a Obilinović je promašio. Za GNK Dinamo sigurni sa 11 metara bili su Leko i Beqiuraj,  udarac Badelja obranio je vratar Splita, dok je Kovačić bio neprecizan.

Nakon finala uručena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima 22. Memorijalnog turnira Andrija Anković. Za najboljeg  igrača turnira proglašen je  Vida iz Dinama, najbolji vratar je  Zagorac iz Splita, a igračem koji najviše podsjeća na Andriju Ankovića proglašen je Ante Erceg iz Splita.

U susretu za treće mjesto NK Lokomotiva je pobijedila domaćina rezultatom 2:0.

GNK Dinamo: Kelava, Calello, Leko, Tonel, Vrsaljko, Badelj, Sylvestr, Pivarić, Alispahić, Vida i Krstanović (Ibanez, Šimunić, Atta, Kovačić, Tomečak, Bequiraj i Pokrivač).

RNK Split: Vuković, Marčić, Križanac, Vidić, Šindik, Golubar, Serdarušić, Erceg, Babić, Rebić i Hrgović ( Zagorac, Vučemilović-Grgić, Glumac, Rašić, Tešija, Pehar, Baraban, Čop i Obilinović).

hercegovina.info