Glas navijača Zrinjskog: Hoćemo Krešimira Kordića

Na sam spomen Krešinog povratka u matični klub naglo su porasle ambicije najvatrenijih tifoza najstarijeg nogometnog kluba na ovim prostorima. Komentari na društvenim mrežama i forumu gdje se okupljaju navijači Zrinjskog graniče sa oduševljenjem i činjenica je da je Krešimir Kordić danas najpoželjniji nogometaš koga bi navijači željeli u klubu kao pojačanje. Prije dva mjeseca Krešo je doživio prave ovacije na Noći Plemića, i čitva dvorana ispunjena navijčima Zrinjskog punih deset minuta je pjevala Krešo vrati se.

Evo nekih od komentara navijača koje smo pronašli na društvenim mrežama:

-Krešo vrati se, Zrinjski se treba.

-Prijatelju ja i armija vjernih navijača te čeka za tvoj i naš jači i bolji Zrinjski.

-Sa Krešom bi se imali čemu nadati u Europi, a njegovim odlaskom Zrinjski i nije imao pravog napadača.

-Krešimir Kordić je jedan od nas bez obzira gdje bio i gdje igrao.

-Upravo poslušaj naš glas i vrati nam Krešu.

-Zrinjski treba domaće igrače koji će ginuti za dres koji nose. Krešo je jedan od njih, dosta nam je „pojačanja" koja dođu u Zrinjski samo napuniti džepove.

Sam Kordić nikada nije krio da u njegovim grudima srce kuca samo za Zrinjski. U svakom svom istupu je naglašavao da on nema drugog kluba, te da će sasvim sigurno jedan dan vratiti među svoje Plemiće. Za njegovu ljubav prema Zrinjskom znaju i na Širokom Brijegu sa kojim ga veže ugovor još jednu godinu. Kako nam kažu naši izvori postoji mogućnost dogovora dva kluba o povratku Kordića u Zrinjski već u ovom prijelaznom roku.

Navijači su i više nego jasni, sada je na drugima da to pokušaju realizirati.

HERCEGOVINA.info