Give me five „dupljak“ made in Iljo Dominković

iljo dominković
.Međutim osoba koja se pojavljuje na oba sporna potpisana ugovora oko TV prava je u oba slučaja mister NSBiH Iljo Dominković iz Bukove Grede tj. Orašja a uz njega na jednom iz 2006.god.pokojni Milan Jelić te na drugom iz 2008.god.Munib Ušanović.

 

Pošto mrtva usta negovore bilo bi se sramotno prati preko Jelića (nije valjda opet hercegovac preveslao posavca) a kakav je deal s Ušanovićem ostaje da razluče odvjetnici koji će ocjenjivati validnosti ugovora.

Dominković se „pere“ kako je prvi ugovor, koji su potpisali 2006.god. on i sad pokojni Jelić, sa švicarskom tvrtkom za prijenose TV prava „Kentaro“ oko TV prava za prijenose BiH utakmica repke od 2010-2014.god., morao potpisati pod pritiskom a da pri tome taj ugovor nije bio preveden pa on nije znao ni što sve u njemu piše(?!!).

Taj ugovor potpisan 2006.god.je navodno uveliko nepovoljniji što se tiče naknade za TV prava NS-u BiH od onog koji je ponudila TV kuća „SportFive“ a koji je potpisan 2008.god. tako da se su TV prava prodana dva puta!!!

Samo da nam naivni posavac Dominković koji potpisuje „neprevedene“ ugovore ne vrkne iz NS BiH i Sarajeva zbog „hercegovačko-muslimanske urote“.

Eto onda nama pametnjakovića i mutikaša kako je Posavina tobože opet izvisila zbog lopuža (pa i pokojnih) hercegovaca i „sarajevistanskih“ mafijaša.

E Iljo,Iljo baš te briga nećeš ti nakon svih mandata i „dupljaka“ u voljenu Posavinu i Bukovu gredu nego u „stečeni“ stan u Zagrebu.

Emanuel Jurić/posavski-obzor.info