Gabeljani pred kompletiranjem momčadi uoči polaska na pripreme na Kupres 22. srpnja

NK GOŠK, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, Nenad Gagro, NK GOŠK, NK Gošk Dubrovnik, GOŠK
Mustafić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Čapljini za koju je na 29 utakmica postigao 6 golova i 3 asistencije. Drugog napadača, Mašića, odlično poznaje trener Nenad Gagro koji ga je do prošle sezone vodio u juniorima Zrinjskog.


"Trebaju nam još pojačanja na pozicijama lijevog bočnog, stopera i zadnjeg veznog, rekao je predsjednik kluba", Lujo Ilić.

Ekipa ide na pripreme na Kupres 22. srpnja gdje će raditi osam dana.

GOŠK je ovoga ljeta ostao praktički bez gotovo dvije kompletne postave igrača i okrenuo se novim snagama, ali trener Nenad Gagro sad na treninzima raspolaže sa dvije nove postave.

Da su se Gabeljani već dobro pojačali najbolji pokazatelj je dolazak Sabahudina Jusufbašića koji je prošle sezone nosio dres Zvijezde iz Gradačca i Metalleghea iz Jajca, te Miloša Pavićevića (Igalo).

Iz uprave su i ranije isticali da će prioritet ove sezone biti infrastruktura.

"Imamo projekte koje želimo realizirati, reflektorska rasvjeta i parking. Ali GOŠK je ozbiljan klub koji ne bi dozvolio raspad sistema i slagat ćemo respektabilnu ekipu. Ukoliko nam se ukaže prilika za povratak u Premijer ligu, itekako ćemo je iskoristiti", najavio je direktor kluba Andrija Jurković.

Trener Nenad Gagro na treninzima raspolaže sa sljedećim igračkim kadrom: Antonio Brkić, Elvir Čolić, Vedin Kulović, Boško Bošković, Mirko Miletić, Jure Dragičević, Domagoj Lukač, Mirko Šutalo, Marko Markić, Borna Iličić, Nikola Šunjić, Haris Rizvanović, Faris Hukara, Marko Crnov, Elvedin Aletić, Armin Sarvan, Vernes Islamagić, Josip Ereiz, Lucas Ojeda Nahuel, Sabahudin Jusufbašić, Miloš Pavićević, Eldin Mustafić i Anes Mašić.

GOŠK će u 1. kolu Prve lige FBiH, koja starta 10. kolovoza, igrati u Hadžićima sa Radnikom, u 2. kolu su domaćini Slavenu iz Živinica, potom idu Travniku, da bi u 4. kolu dočekali Igman. U 5. kolu će sa Čapljinom igrati gradski derbi u Bjelavama.


Ersan Bijedić | Dnevni list