Futsal: Brotnjo slavilo u Sarajevu

Nakon prvog poluvremena bez golova Čitlučani su u nastavku prezentirali odličan nogomet i zasluženo svladali prvake Federacije na njihovom parketu.

Sarajlije su do vodstva došle preko Nijaza Mulahmetovića, a pogotkom iz slobodnog udarca na 1:1 je poravnao Tomo Bevanda. Zanimljivo, Bevanda još uvijek nije u potpunosti spreman no u Sarajevu je u igru ulazio dva puta kako bi izveo prekide. Kapetan Brotnja jedan je prekid pretvorio u pogodak, dok je nakon drugog Brotnjo imalo izglednu priliku za postizanje pogotka.

Prva dva pogotka na utakmici postigli su reprezentativci BiH a i treći pogodak bio je djelo bh reprezentativca. Za novo vodstvo Centra pogodio je Kahvedžić, no nakon Kahvedžićevog gola Brotnjo je uspjelo izjednačiti i preokrenuti utakmicu. Igrač preokreta bio je Goran Bošković koji je prvo pogodio za 2:2, a ubrzo nakon toga i donio Brotnju prednost. Konačnih Centar - Brotnjo 2:4 postavio je Marko Kvesić, novi igrač u redovima Brotnja.

Brotnjo je u sljedećem kolu slobodno a sljedeći nastup u doigravanju za prvaka BiH u futsalu malonogometaše Brotnja očekuje 30. svibnja kada će Brotnjo i Centar snage odmjeriti u Čitluku. Uz Brotnjo i Centar u doigravanju za prvaka nastupa i KMF "Tango" Istočno Sarajevo.

MNK Brotnjo: Galić, Soldo, Bevanda, Šunjić, Čilić, Tole, Pantić, Bošković, Kvesić, Jerković, Vlaho, Dujmović.

citluk.ba