FOTO  Zrinjski i Zagreb igrali 0:0

HŠK Zrinjski
Zrinjski je počeo u sastavu koji bi trebao početi utakmicu u Kazahstanu i to:

Melher, Selimović, Šunjić, Džidić, Ivanković, Stefanović, Zadro, Žižović, Sušić, Pehar i Dragičević.

NK Zagreb: Višić, Džolan, Pavlović, Tokić, Ivanković, James, Parlov, Jefton, Šovšić, Krstanović, Abdurahimi

Očekivano Selimović se našao na lijevom boku i sasvim solidno odigrao utakmicu. Taj prvi dio gledali smo dopadljivu igru sa obzirom da je to za Plemiće prva utakmica. Zabilježili smo pokušaj Dragičevića čiji je šut gostujući vratar izbacio u korner. Nakon toga opet jedan dobar pokušaj Dragičevića, pa udarac Žižovića koji pogađa vanjski dio mreže, i na kraju odličan prodor Selimovića čiji udarac blokira neko od obrane gostiju. Imali su i gosti par pokušaja, ali rezultat se nije mijenjao.

U drugom dijelu vidjeli smo puno promjena. U igri Zrinjskog postepeno su ušli svi oni koje stručni stožer ima na raspolaganju. Na terenu su bili Hadžić, Puljić, Aničić, Zovko, Miličević, Sesar, Bartulica, Svitlica, Šantić i Mihaljević.

I taj drugi dio donio je dinamičnu igru i vidjeli smo par prilika sa obije strane. Za Zrinjski je dobro pokušao Sušić, a malo zatim i Zovko i Puljić, dok je za goste par prilika imao Krstanović ali njegove udarce dobro je branio Hadžić. Na kraju 0:0 i dobra uvertira za drugu pripremnu utakmicu sa Širokim koja se igra u subotu.

tekst zrinjski.info/foto: hercegovina.info