FOTO  & VIDEO: Zrinjski prejak za goste iz San Marina

Bila je to utakmica koja je mogla zadovoljiti u prvom dijelu kada su i postignuti svi pogodci, dok je drugi dio bio formalnost. Sa obzirom na tropske uvjete koji su vladali na 37 stupnjeva koliko je bilo na početku utakmice ipak možemo biti zadovoljni viđenim. Trener Jović na teren je poslao slijedeću ekipu:

Melher, Šunjić, Džidić, Stjepanović, Selimović, Sušić, Ivanković, Žižović, Dragičević, Zadro i Rizvanović.

Igrala se 35 sekunda kada su Plemići poveli pogotkom Ivankovića udarcem sa oko dvadesetak metara. Nakon toga su gosti pokušali nešto više i stvorili jednu priliku, ali se Melher nije dao iznenaditi. Plemići su usprkos velikoj sparini krenuli riješeni da sav posao riješe u prvoj utakmici. U  20 minuti sudac  je svirao jedanaesterac za Zrinjski koji je izborio Stjepanović, a koga je u pogodak pretvorio Ivanković za 2:0. Na 3:0 je povisio Sušić u 32 minuti i kao da su se nogometaši Zrinjskog zadovoljili visokim vodstvom što su gosti iskoristili te smanjili u 36 minutu na 3:1.

Da visoka pobjeda ne bi došla u pitanje pobrinuo se Zadro dobrim udarcem za 4:1 što je bio konačan rezultat prvog dijela, a kasnije će se ispostaviti i cijele utakmice.

Drugi dio Zrinsjki je igrao upravo onoliko koliko je potrebno da se utakmica privede kraju. Istina i u drugom dijelu smo vidjeli nekoliko odličnih akcija i prilika za golove, prije svega Dragičevića i Zadre ali se rezultat nije mijenjao. U 85 minuti u igru je ušao Pehar umjesto Sušića, a simpatični gosti bili su impresionirani cjelokupnom atmosferom što se moglo vidjeti nakon utakmice kada su se rado slikali pred Ultrasima koje su i iz sveg srca pozdravili.

Sada već možemo razmišljati o slijedećem krugu, premda će sigurno iz kluba reći da još ništa nije gotovo jer igra se i uzvrat, ali razlika u kvaliteti je takva da momčad iz San Marina ne može iznenaditi Plemiće za sedam dana. Ultrasi su večeras napravili sjajnu atmosferu i kao uvijek do sada bili dvanaesti igrač svoga kluba.

Poseban pozdrav Franzu Ferdinandu koji je nazočio utakmici...

www.zrinjski.info