FOTO  Veterani Mostara osvojili Opuzen!

Veterani Mostara, humanitarni malonogometni turnir, Opuzen

Veterani Mostara osvojili su prvo mjesto na humanitarnom malonogometnom turniru koji je održan u Opuzenu. Samo natjecanje bilo je najviše humanitarnog karaktera jer je sav prihod išao za akciju "Izgradimo dom obitelji Sršen".

Naime, nekadašnjem nogometašu Rolandu Sršenu preminula je supruga i ostao je sam skrbiti za šestero djece od kojih je dvoje s invaliditetom. Ljudi, predstavnici vlasti te sportski djelatnici u Opuzenu pokrenuli su akciju koju su podržali ljudi iz doline Neretve ali i dalje.

U sklopu toga održan je i turnir na kojemu su nastupili i veterani Mostara. Nakon razigravanja po skupinama Mostarci su u poluzavršnici nadigrali ekipu Ploča dok su finalu svladali Šibenik 1:0. U borbi za treće mjesto domaćin Opuzen je porazio Ploče 5:0. Naslov najboljeg igrača i strijelca odnio je Miro Luburić iz Mostara, najbolju vratar je nekadašnji igrač Zrinjskoga Ivica Matas dok je nagrada za fair play završila u rukama kapetana Mostara Željka Zadre.

Na turniru su nastupila renomirana imena iz svijeta nogometa, kao što su Joško Popović, Igor Musa, Elvis Margeta, Ivica Matas, Josip Bulat i Ivan Bulat. Mostar je nastupio u sljedećem sastavu: Igor Musa, Elvis Margeta, Željko Zadro, Darko Čale, Cuni Klarić, Goran Dodig, Miro Luburić, Božidar Bata Puljić, Vedran Milan i Albert Pehar. U stručnim stožeru bili su Robert Pehar, Igor Babić Megi i Kristijan Rajič. Između ostalog ekipa Mostara je zahvaljujući svojim sponzorima za akciju " Izgradimo dom obitelji Sršen" uručila ček od 6 tisuća kuna.

Hercegovina.info