FOTO  HŠK Zrinjski-NK Travnik 3:1

Odavno gledatelji pod Bijelim Brijegom nisu gledali bolju utakmicu u kojoj su nogometaši Zrinjskog zasluženo slavili nad Travnikom 3:1. Gosti su se u Mostar došli nadigravati za razliku od većine momčadi koji dolaze u goste Zrinjskom.

Od samog početka gledali smo otvorenu igru sa mnogo dobrih akcija. Plemići su poveli u 10 minuti nakon odlične akcije Ivankovića koji pronalazi Lendrića koji pogađa za 1:0. Nekoliko minuta kasnije i Zadro je u prigodi, ali njegova lopta ide pored vrata. I gosti imaju svoje prigode, a najbolju ima Fajić koji pogađa vratnicu. U 38 minuti udarac iz kuta izvodi Ivanković, a Džidić glavom posprema loptu u mrežu za 2:0. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom dijelu tempo je malo splasnuo, ali smo ipak vidjeli nekoliko dobrih akcija. Za Zrinjski su pokušali Zadro i Stojkić, a za Travnik Popović čiji udarac brani Hadžić. Najljepšu akciju na utakmici vidjeli smo u 73 minuti kada je Lendrić napravio pravi slalom u obrani gostiju, a zatim i poentirao za 3:0. U zadnjim sekundama za goste je pogodak postigao Hodžić za 3:1, što je i konačan rezultat utakmice.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Popović ( od 70. Markić), Džidić, Duro, Stjepanović, Ivanković ( od 56. Pehar), Stojkić, Kutalia ( od 46. Miličević), Zadro, Lendrić i Aničić.

NK Travnik: Adilović, Terzić ( od 13. Ćurić), Varupa, Ribić, Šiljak, Popović, Redžepi ( od 60. Hodžić), Fajić, Badrov, Pranjković ( od 74. Mujakić).