FOTO  HŠK Zrinjski-FK Leotar 4:0

Nekoliko stotina nazočnih gledatelja uoči utakmice pozdravilo je uoči utakmice juniore HŠK Zrinjski koji su osvojili Kup BiH prije tjedan dana.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Popović, Markić, Džidić, Miličević, Stjepanović, Zadro ( od 75. Barišić), Ivanković ( od 62. Martinović), Stojkić, Lendrić i Selimović ( od 46. Pehar).

 FK Leotar: Milenković, Vučinić, Todorović, Delić ( od 30. Prelo), Čorlija, Šaraba ( od 46. Đajić), Komnenić, Vranešević, Bondžić, Marjanović, Stojanović ( od 55. Bošković).

Plemići su dominirali tijekom cijelog susreta, a gosti su još dobro i prošli. Već u 2. minuti bilo je 1:0, a strijelac je bio Selimović. Nakon toga bilježimo pokušaje Selimovića, Ivankovića i Stjepanovića, ali ostaje rezultat 1:0. Na 2:0 povisio je Lendrić, a prethodila je odlična asistencija mladog Miličevića. 2:0 bio je rezultat prvog dijela utakmice.

U drugi dio gosti ulaze malo hrabrije i imaju neke prigode, ali Hadžić se nije dao iznenaditi. Plemići pokušavaju preko Pehara, Lendrića, Stojanovića, a nije pogodio ni Stojkić iz slobodnog udarca. Za 3:0 pogodio je opet Lendrić koji je manirom iskusnog strijelca pobjegao obrani i matirao nemoćnog Milenkovića. Do kraja dobra igra Zrinjskog koju je u sudačkoj nadoknadi okrunio Barišić svojim prvim pogotkom za prvi tim Zrinjskog.