FOTO  Hrgović: Spreman sam pomoći Širokom osvojiti naslov prvaka BiH

NK Široki Brijeg, hnk široki, mirko hrgović

- Nema sumnje radi se o odličnom nogometašu koji će nam sigurno dobro doći. On može igrati na više pozicija u momčadi i njegov doprinos u nastavku prvenstva će sigurno bit velik. Nadam se da će tehničke stvari oko ovog trandfera biti brzo riješene te da će Hrgović konkurirati već za utakmicu sa Rudarom iz Prijedora- rekao je trener Širokobriježana Toni Karačić, nadodajući kako je stanje u momčadi dobro usprkos dva neočekivana poraza u nastavku, te da Široki ide u Prijedor po pobjedu.

Hrgović je u svom obraćanju novinarima rekao da je sretan što ponovno nakon 7 godina oblači dres Širokog. Godinu i pol koliko je proveo u Širokom smatra najljepšim razdobljem svoje karijere, te da je to bila odskočna daska za njegovi uspješnu karijeru.

- Spreman sam pomoći Širokom u nastavku prvenstva. Znam da Široki uvijek ima iste ambicije a to je sam vrh ljestvice. Siguran sam da ću i ja doprinijeti u tom pohodu na vrh.- rekao je Mirko Hrgović, novi igrač Širokog.

Na novinarsko pitanje o trenutnoj tjelesnoj spremnosti, Hrgović je rekao da je radio na tjelesnoj pripremljenosti zadnja dva mjeseca s poznatim kondicijskim trenerom Dinama Miljenkom Rakom i da nikad nije bio spremniji.

Glavni tajnik kluba Josip Bevanda je rekao što se tiče tehničkih stvari oko ovog transfera još se jedino čeka certifikat iz Njemačke te da se u klubu nadaju da će brzo stići kako bi Mirko mogao konkurirati za sastav već u sljedećoj utakmici u Prijedoru. Istakao je da su se predsjednik Jelić i Hrgović vrlo brzo dogovorili o prelasku ovog poznatog nogometaša u Široki. Ugovor je potpisan do kraja ove polu sezone.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)