FOTO  HNK Tomislav-NK Dinamo 1:5

Lijepo je nedjeljno sportsko poslijepodne vladalo u Tomislavgradu. Ondje su, naime, na popodnevnoj prijateljskoj utakmici snage odmjerile momčad Dinama i tamošnjeg Tomislava, a modri su pred oko tri tisuće gledatelja slavili pobjedu s rezultatom od 5:1.
Golove za Dinamo postigli su Kramarić (4) i Slepička, dok je jedini gol za Tomislav postigao Mirko Višić.

Za Dinamo su igrali Butina, Vrsaljko, Barbarić, Cufre, Ibanez, Vrdoljak, Badelj, Sammir, Kramarić, Dodo, Slepička i Kramarić. Od 35. minute od početne su pak postave ostali samo Barbarić, Vrdoljak i Kramarić, a u igru su ušli Turina, Komorski, Vručić, Jurjević, Pandža, Primorac, Tomić i Etto, priopćenje je sa službene stranice NK Dinamo, a mi još dodajemo tekst-komentar našega čitatelja, pod nickom "pogled", kojemu zahvaljujemo na izvješću.

Po prekrasnom vremenu i na prelijepom terenu utakmicu je promatralo oko 3000 gledatelja. Sudačka trojka iz Tomislavgrada: Čuić, Đikić i Bandić sudili su dobro. Istina, bio je i pokoji žuti karton ali to i nije važno, jer je utakmica bila fer i korektna. Prvaku se pljeskalo u kraljevskom gradu, a Dinamovi igrači ponašali su se kraljevski - sportski i pristojno kako i priliči hrvatskim prvacima.Tomislav je pružio solidan otpor, iako se to po rezultatu ne bi reklo. Ukratko- Dinamo je došao među svoje istinske i vjerne navijače, ili "tamo, gdje se poslije riječi tata i mama izgovara riječ Dinama" i priuštio im uživanje i igri. Susret je počeo razmjenom darova, nakon čega je slijedila Hrvatska himna i minuta šutnje za poginule branitelja.

Početni udarac izveo je Ivan Bilić čiji je sin Danko bio igrač Tomislava(igrao za juniore). a poginuo je u Domovinskom ratu. Inače, Ivan Bilić bio je prvi i dugogodišnji povjerenik Dinama za ovo područje, a sada je počasni član .

tomislavcity.com