FOTO  HNK Stolac-HNK Branitelj 1:3 (0:1)

Stolac: Mulać, Perić, Bošković I., Moro (od 60. Bošković J.), Petrović, Knežević, Šutalo (od 63. Subašić), Raguž, Markić, Boškajlo (od 70. Obradović)
Branitelj: Pandža, Vazgeč (od 46. Pehar), Marić, Suton (od 65. Slišković), Margeta, Bebanić, Eminović, Kajan, Ćosić (od 52. Petrović), Dragičević, Aničić

Prvih pola sata utakmice proteklo je u ravnopravnoj borbi u kojoj je domaćin bio bolji. U 9. minuti udarac Markića Pandža brani, a udarac More u 16. minuti završava visoko iznad gola.

U 27. minuti prva ozbiljnija akcija Branitelja u kojoj su sudjelovali Suton i Kajan čiji udarac završava pored gola. Odmah u idućem napadu Bebanić pogađa stativu.
Ipak u 32. minuti gosti dolaze u vodstvo nakon što je Marić nabacio iz auta Kajan je pogodio za 0:1.

Drugo poluvrijeme Branitelj preuzima inicijativu. U 56. minuti solo akcija Margete koji je prošao par igrača i izišao sam ispred golmana ali njegov udarac također završava uz samu vratnicu. Dvije minute poslije Bebanić je pogodio za 0:2 jakim i preciznim udarcem sa 20 metara.

Kod domaćina istakao se junior Bošković koji je ušao u 60. minuti i uneo dosta pomutnje u gostujuće redove te je pogodio za 1:2 u 74. minuti preciznim udarcem u donji desni kut. Odmah u idućem napadu ponovo je bio u stopostotnoj šansi ali njegov udarac odlično brani Pandža.

U 85. minuti nakon proigravanja Eminovića, Kajan pogađa za konačni rezultat od 1:3.

Ovim rezultatom ekipa Branitelja zadržala je 4 boda prednosti dva kola prije kraja pred Slogom iz Uskoplja.

hercegovina.info