FOTO  HNK Branitelj – NK Sloga Ljubuški 7:0 (2:0)

Stotinjak gledatelja pratilo je utakmicu po nemogućim uvjetima, pri čemu je bura na momente puhala olujnim udarima.

HNK Branitelj nastupio je u sastavu: Pandža, Vazgeč, Marić, Dragičević, Aničić, Margeta, Knezović, Bebanić, Eminović, Zovko i Jurić. U drugom poluvremenu su ušli Pehar, Slišković i Ćosić.

Za goste iz Ljubuškog su nastupili: Šego, Vidović, Abdulai, Nižić, Tolj, Jelčić, Rogić, Džajić, Markić, Bezer i Puljić. Još je ušao i Paponja.

U prvom poluvremenu Branitelj je igrao kontra vjetra i unatoč tome stvorio je par šansi i postigao dva gola. Eminović je postigao prvi  u 10 minuti kada je izašao sam pred vratara i pogodio, te u zadnjoj minuti prvog poluvremena nakon odličnog prodora po lijevoj strani nabacio je Jurić, a Eminović je postigao svoj drugi gol.

Na početku drugog poluvremena uz jaki vjetar Branitelj je krenuo silovito ka golu Ljubušaka. Na 3:0 najljepšim pogotkom na utakmici povisio je Jurić koji je drugu utakmicu zaredom postigao pogodak izravno iz kornera. Nakon toga redale su se šanse pred golom Sloge, koje su iskoristili  Bebanić, Knezović, Zovko i Ćosić.

Iako je cijela ekipa Branitelja igrala odlično, najviše se isticao Jurić sa svojim prodorima po lijevom boku te je uz gol još tri puta asistirao suigračima. Gosti nisu nijednom zaprijetili ka golu Branitelja.

U korist Branitelju je išao i rezultat iz Gruda koje su pobijedile izravnog konkurenta Slogu iz Uskoplja sa 2:1 te Branitelj sada svom najbližem pratitelju bježi  11 bodova.

hercegovina.info