FOTO  HNK Branitelj - FK Lokomotiva 2:0 (0:0)

Branitelj je nastupio u sastavu: Čugalj, Vazgeč, Marić, Dragičević, Margeta, Ferenc, Bebanić, Eminović, Zovko, Jurić i Aničić. U drugom poluvremenu su ušli Ivić, Slišković i Ćosić.

Za goste su igrali: Hero, Razić, Humačkić, A. Ćorić, Mahinić, Torlo, Husnić, Zolj, Fejzić, Bešo, Soldin. Još su nastupali Gosto i E. Ćorić.

U prvom poluvremenu unatoč toga što su igrali kontra vjetra igrači Branitelja stvarali su šanse. Posebno treba istaknuti udarce Eminovića u 5. minuti, Jurića u 14 minuti koji je završio uz lijevu vratnicu, te u 26. minuti nakon odličnog centaršuta Fenerc je sa 2 metra pucao pored gola.

Drugo poluvrijeme trener domaćih uveo je Sliškovića te je Branitelj krenuo silovito prema golu Lokomotive,te u prvih 15 minuta stvorio je nekoliko odličnih šansi. U 55 minuti solo prodor i udarac Bebanića završio je na prečki. U idućoj minuti sam pred golmana je izišao Sliković ali je Hero uspješno obranio. Domaćin je poveo pogotkom Sliškovića u 58 minuti koji je sa 18 metara pogodio lijeve rašlje. Samo 2 minute kasnije Branitelj je povisio na 2:0 nakon što je Jurić prošao po lijevoj strani, a Eminoviću nije bilo teško pogoditi praznu mrežu. Do kraja utakmice Branitelj je i dalje napadao ali se rezultat nije mjenjao.


Kod domaćina najviše su se istakli Slišković, Zovko, Margeta dok gosti nisu ozbiljno zaprijetili golu Branitelja.

hercegovina.info