FOTO  Čović razgovarao s predstavnicima Uprave, šefom stručnog stožera i nogometašima HŠK Zrinjski Mostar

Dragan Čović

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) prof. dr. Dragan Čović razgovarao je u srijedu, 4. kolovoza 2010. godine, u domu HDZ BiH u Mostaru s predstavnicima Uprave, šefom stručnog stožera i nogometašima HŠK Zrinjski Mostar. Na sastanku je bilo riječi o uzvratnom susretu 3. kola kvalifikacija za Europsku ligu između bh. momčadi HŠK Zrinjski Mostar i Odense Boldkluba iz Danske koji se igra u četvrtak, 5. kolovoza 2010. godine, u Mostaru.

Također, bilo je riječi i o aktualnoj situaciji u HŠK Zrinjski. Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) prof. dr. Dragan Čović čestitao je Upravi i nogometašima HŠK Zrinjski Mostar na svemu što rade. „Dok se ovo ljeto drugi odmaraju, oni intenzivno rade kako bi ime HŠK Zrinjskog, Mostara i BiH otišlo u svijet. Treba se čuti da je to tako i smatram da to zaslužuje višestruku pozornost od one koju mi svi skupa u političkoj javnosti dajemo. Čestitka HŠK Zrinjskom na učinjenom do sada.

Osigurat ćemo i za narednu natjecateljsku godinu uvjete da HŠK Zrinjski može ostvariti sve ono što je sebi postavio kao zadatak. Znači, da ima iste uvjete kao i najorganiziraniji nogometni klubovi u BiH“, istaknuo je prof. dr. Dragan Čović. Predsjednik Uprave HŠK Zrinjski Ante Vidačak je istaknuo: „Predstavnici HŠK Zrinjski upriličili su danas sastanak s predsjednikom HDZ BiH prof. dr. Draganom Čovićem. HDZ BiH je stranka koja je uvijek uz HŠK Zrinjski, koja je 1992. godine pokrenula rad kluba i koja je čitavo vrijeme bila uz HŠK Zrinjski. Zadnje putovanje u Dansku realizirano je uz pomoć HDZ BiH.

Zahvaljujemo se HDZ BiH na dosadašnjoj pomoći i ne sumnjamo kako će i u predstojećem razdoblju biti ista takva suradnja“. Šef stručnog stožera HŠK Zrinjski Dragan Jović je istaknuo: „Spremni smo sutra dati sve od sebe, svoj maksimum. Rezultat iz prve utakmice dao nam je nadu kako možemo napraviti podvig i proći u 4. kolo kvalifikacija za Europsku ligu. Momčad Odensea je favorit, ali vjerujem u moje momke i naše navijače.

Vjerujem kako možemo doći do pozitivnog rezultata“. Utakmica HŠK Zrinjski – Odense Boldklub igra se u četvrtak, 5. kolovoza 2010. godine, s početkom u 21.15. Sudit će Čeh Jiri Jech. Navijači su pozvani na sjajno navijanje, kakvim je okarakterizirano ono u utakmicama protiv Tobola i Tre Pennea.