FOTO  Foto & Video: Zrinjski neporažen u Vrapčićima

HŠK Zrinjski
Nažalost neću puno o samoj utakmici jer pozicija na koju smo dovedeni nije pružala neki pogled na travnjak.

Tako opet su navijači Zrinjskog dovedeni na livadu sa inproviziranom skelom koja može primiti maksimalno 300 navijača, a Ultrasa je bilo puno više. Naravno to nije smetalo domaćinima da naplati karte od 10 maraka za sav taj komoditet koji su imali navijači Zrinjskog. Uglavnom Ultrasi su uvedeni u krug nekadašnje fabrike trikotaže u 10 minuti, a interevencijom specijalne policije izbačeni su u 60 minuti. Kada se sve zbroji i oduzme izlet koji je kako neko reče sličio na Woodstock festival koštao je Ultrase karte od 10 maraka i nekoliko razbijenih glava.

Povod intervenciji je kako su nam rekli nekoliko baklji koje su ubačene u teren i ukoliko je to razlog premlaćivanja navijača Zrinjskog onda se mnogi pitaju zašto se ista stvar nije učinila i prema domaćim navijačima koji su također bacali baklje. Inače navijači Zrinjskog su dočekani paranjem i paljenjem hrvatske zastave što se lijepo može vidjeti na našim slikama.

Isto tako lijepo se vidi kako policija postupa po naređenju i brutalno istjeruje navijače Zrinjskog. Što se tiče same utakmice koja je završila 0:0, Zrinjski je bio puno bolji protivnik. Imali su Plemići nekoliko šansi preko Muse, Zadre i Selimovića, te ako imo može žaliti za ona dva preostala boda onda je to Zrinjski. Plemići su na stadion u Vrapčićima istrčali u sastavu:

Hadžić, Šunjić, Selimović, Ivanković, Aničić, Žižović, Marković, Stojanović, Musa, Zadro, Kordić. Inače i nakon prvog te na kraju utakmice igrali su se produžeci od 7 minuta, toliko je valjda trajao prekid koji je ubeljižio sudac susreta. Nakon utakmice Ultrasi su dočekali svoje nogometaše pred stadionom i fešta je počela.

Da ne duljimo više u našem video prilogu pogledajte isječak slavlja pred stadionom Zrinjskog , i dio atmosfere na oko šezdesetak fotografija.

Na našem portalu ste mogli pratiti online prijenos utakmice.

zrinjski.info