FOTO  & VIDEO: HŠK Zrinjski-NK Široki Brijeg 4:3

Bila je to utakmica prvenstva u kojoj su gledatelji vidjeli čak 7 pogodaka, a utakmicu su obilježili debi Slavena Muse, odlična igra kapetana HŠK Zrinjski i domaći navijači koji su nosili svoje ljubimce do pobjede. Na stadionu su bili i gostujući navijači koji su bodrili svoje nogometaše i sa pravom možemo reći da je utakmica HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg najveći derbi na ovim prostorima, u kojemu za razliku od nekih razvikanijih utakmica nismo čuli ružnu riječ niti vidjeli grub start.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Pehar, Grabus, Džidić, Aničić, Zadro ( od 87. Miličević), Selimović ( od 57. Dragičević), Stjepanović, Ivanković, Lendrić ( od 71. Zovko)  Salčinović.
NK Široki Brijeg: Marić, Diogo, Brekalo, Barišić, Kožul ( od 73. Varea), Ivanković, Wagner, Šilić, Roskam, Mišić ( od 79. Ljubić)  Čutuk.

HŠK Zrinjski je poveo u 3. Minuti preko Lendrića nakon grube greške obrane gostiju. Nakon toga potpuni preokret i NK Široki prvo preko Mišića poravnava, a zatim i preko Wagnera dolazi do vodstva na radost Škripara.
Do kraja poluvremena vidjeli smo nekoliko dobrih prilika Zrinjskog, ali i par pokušaja gostiju, ali se rezultat nije mijenjao do odlaska na odmor. Drugi dio puno bolja igra Zrinsjkog, a ovaj puta preokret je stigao ulaskom Dragičevića umjesto Selimovića. Prvo je Ivanković odličnim udarcem sa preko 25 metara matirao Marića, a zatim je junak susreta dva puta asistirao Dragičeviću za vodstvo Zrinjskog 4:2. Do kraja utakmice gosti su samo preko Varee uspjeli smanjiti rezultat na 4:3.

U našem video prilogu pogledajte pogotke,  tiskovnu konferenciju nakon utakmice, kao i dio atmosfere sa stadiona na našim fotografijama.