FOTO  Foto & Video: Zrinjski pobjedom nad Čelikom osigurao Europu

Utakmica je počela malom svečanošću na kojoj su najvatreniji navijači Zrinjskog Ultrasi dodijelili navijački pokal Filip Šunjić Pipa. Ove godine dobitnik pokala je sasvim zasluženo Toni Šunjić.

Zrinjski je nastupio u sastavu: Melher, Šunjić, Ivanković, Marković (P. Sušić), Aničić, Musa, Zadro(Bobby), Žižović, Stojanović, Selimović (Dragičević) i Kordić.

Prvio dio bio je izjednačen sa dosta prilika sa obije strane, ali mreže se nisu tresle. Drugi dio Plemići su bili puno bolji i dominantniji, te gosti iz Zenice mogu biti sretni što je njihov vratar samo dva puta vadio loptu iz mreže. Strijelci za Plemiće bili su Kordić i Selimović.

Sa obzirom na rezultate ostalih utakmica predzadnjeg kola Premier lige ova pobjeda je značila i osiguranje nastupa u Europi za HŠK Zrinjski, čime Plemići nastavljaju kontinuitet igranja u Euro takmičenjia.

U našem foto prilogu pogledajte dio atmosfere sa današnje utakmice, a u audio dijelu poslušajte izjavu dobitnika pokala Filip Šunjić Pipa-Tonija Šunjića. Sa Zrinjski.info smo preuzeli navijački klip Ultrasa koga također možete pogledati.

 

Izjava Tonija Šunjića nakon utakmice