FOTO  FK Velež- HŠK Zrinjski: Mi vjerujemo

Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, Ultarsi, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi
Prvi susret odigran protekle srijede završio je rezultatom 2:2 i Plemićima je sutra potrebna pobjeda da bi se plasirali u dalje natjecanje.

Trener Zrinjskog Mišo Krstičević dao je ostavku na mjesto šefa struke i navijači se nadaju da će to biti pozitivna šok terapija za Plemiće.

Zrinjski je u prvom susretu bio puno bolji, imali su Plemići veliki broj odličnih prigoda, i samo je loš dan i nedostatak seće spriječio pobjedu aktualnih nogometnih prvaka BiH.

Navijači su pred sutrašnji susret optimisti, te su navijački forum i društvene mreže pune poruka potpore kojima navijači pokazuju da vjeruju u svoje ljubimce. Sve te poruke mogu se svesti na dvije riječi koje glase MI VJERUJEMO.

Navijači dakle vjeruju da će Zrinjski sutra konačno, kada je najpotrebnije pokazati svoje pravo lice, a optimistični su i nogometaši Zrinjskog koji obećaju da će sutra ostaviti srce na terenu u Vrapčićima.

HERCEGOVINA.info