FOTO  FK Turbina -NK Cim 1:1

turbina cim

U subotu na stadionu u Jablanici sastale su seniorske ekipe FK Turbine- NK Cim
Utakmica je odigrana pred 50 gledatelja ,gdje su nazočni gledatelji gledali dobru utakmicu .U prvom poluvremenu ekipa Cima je bio bolji tim.Cim u 18 minuti dolazi u vodstvo zgoditkom Josipa Solde .Ekipa Cima može žalit za nizom prigoda koje je imala u prvom poluvremenu.

U drugo poluvremenu Turbina je vršila kostantni pritisak na gol Cima . Cim se ograničio na kontre i iz jedne kontre golman Turbine Amar Husrep je napravio faul nad Ivanom Ljubićem i dobio crveni karton

U zadnjim minutama i sudijskim nadoknadama desio se niz događanja.Pored isključenja golmana Turbine, Cim je imao dvije stopostotne šanse da dotuče protivnika. I onda je još jednom potvrđeno nepisano nogometno pravilo, da kad ne iskoristiš svoje prigode , budeš kažnjen. Igrač Turbine Osman Bekrić u sudijskoj nadoknadi iz slobodnog udarca postiže zgoditak za svoju ekipu i poravnava rezultat na konačni 1:1. Sudačka trojka M.Proleta ,P.Čepo i M.Blažević jako dobro je odradila svoj dio posla.Delegat na ovoj utakmici je bio Mladen Čorluka .


Druga liga FBiH - Jug
Rezultati 13. kola Druge lige FBiH - Jug:
-subota :
FK Turbina - NK Cim 1:1 (Bekrić / Soldo);
- nedelja :
NK Kamešnica - HNK Stolac 1:2 (Čeko / Boškailo, Stanković);
HNK Sloga GV/U - HŠK Posušje 0:2 (Begić Danijel, Kukić);
HNK Brotnjo - HNK Rama -:-;
HNK Grude - FK Klis 2:0 (Ivanković, Mlinarević);
HNK Neum - HNK Tomislav 0:1 (Šimić);
HNK Branitelj - NK Troglav (1918) 1:2 (Šešelj / Ključo, Kamber).

Dva kola prije kraja prvog dijela sezone HŠK Posušje osigurao je titulu jesenjeg prvaka Druge lige FBiH - Jug.