FK Sarajevo: Hadžiđulbić došao, Arsenijević otišao

FK Sarajevo, Emir Hadžiđulbić, Branislav Arsenijević, FK Sarajevo, FK Željezničar, Premijer liga BiH

Prvi će karijeru nastaviti u redovima Bordo momčadi, a drugi neće.
S nekadašnjim vratarom Veleža čelni ljudi Sarajeva su postigli okvirni dogovor, a službena potvrda suradnje trebala bi uslijediti vrlo brzo, dok je standardni desni bočni pronašao angažman u Azalu iz Bakua (Azerbajdžan). - Iskusni vratar Emir Hadžiđulbić iznio je svoje uvjete i ako Upravni odbor dadne zeleno svjetlo, doći će do suradnje. Interes je obostran i mislim da će vrlo brzo doći do finaliziranja ovog posla, kazao je sportski direktor Sarajeva Edim Hadžialagić, koji je ujedno potvrdio odlazak Branislava Arsenijevića u Azerbajdžan.  

Igrački kadar doživjet će još promjena, na Koševu ne kriju da priželjkuju povratak Alena Škore, napadača koji je trenutačno angažiran u Meksiku.
- Situacija sa Škorom je takva da bi nam se on priključio ukoliko dobije raskid ugovora s Queretarom. No, on nije jedini igrač s kojim vodim razgovore, ali dok ne dođe do nekih konkretnih pomaka, ne bih govorio o imenima. Trener Plišek trenutačno na raspolaganju ima dovoljno igrača, posebno nakon što su se priključili Damir Kojašević i Vučina Ščepanović, kazao je sportski direktor kluba s Koševa, koji je najavio da će se u petak obaviti razgovori s igračima kojima su istekli ugovori.
J. S.

Generalka za Orebro protiv Splita

Za subotu je dogovorena prijateljska utakmica s gradskim rivalom Slavijom koja će se odigrati na Koševu. Dva dana poslije Plišek će obaviti testiranje igrača, a od 6. srpnja momčad će preseliti u Međugorje gdje će trenirati do susreta sa švedskim Orebrom (14. srpnja). Generalna proba za utakmicu 2. pretkola Europske lige na rasporedu je 7. srpnja protiv hrvatskog prvoligaša Splita (20 sati, stadion Dugoplje).

Dnevni list