Fenan Salčinović: Pogriješio sam što sam se vratio u BiH

Nakon prvog dijela najveće razočaranje bila je ekipa Zrinjskog koja je prvi dio završila na katastrofalnom 14. mjestu. U zimskoj pauzi rukovodstvo Plemića je poduzelo sve korake kako bi klub na proljeće zaigrao dosta bolje i popravio loš utisak.

Nekadašnji igrač Čelika, Sandefjorda, Lech Poznana, a od početka sezone i Zrinjskog iz Mostara Fenan Salčinović jedan od igrača uz kapitena Ivankovića i Lendrića koji je u prvom dijelu pružao solidne partije vjeruje da će Zrinjski biti hit proljeća, te da će završiti u vrhu ljestvice.

"Dobro treniramo i spremno ćemo dočekati prvo kolo i utakmicu sa Veležom. Uprava je dovela nekoliko izvrsnih pojačanja i mogu reći da smo pojačani u svim linijama. Ova ekipa ima kvalitet koji će pokazati na proljeće. Imena poput Hadžića, Zadre, Selimovića, Lendrića, Ivankovića, Dure, Popovića... zaslužuju respekt kod svih ekipa. Zrinjski je redovan predstavnik naše zemlje u Europi i ova publika zaslužuje mnogo više i bolje nego što smo pokazali u jesenjem dijelu prvenstva", ističe Salčinović.

Kako kaže Salčinović, njegova želja je dobra polusezona u Zrnjskom i odlazak u inozemstvo na kraju sezone...

"Mislim da sam pogriješio što sam se vratio u našu ligu, jer je kvalitet svake godine u padu. Iz tog razloga se želim na kraju sezone vratiti u inozemstvo. Bilo je i u siječnju ponuda, no obeštećenja od 100.00 eura koliko je tražio Zrinjski, nisu spremni bili platiti" kazao je za scsport.ba 23.godišnji Zeničanin.