Fantastični Marin Suton vodio Brotnjo do pobjede

MNK Brotnjo, Premijer futsal liga BiH, marin suton , kmf beli anđeo

FOTO: Događajnica

Jedinu utakmicu 8. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine odigrali su večeras u Čitluku Brotnjo i KMF Beli Anđeo. Slavili su čitlučani u odličnoj utakmici rezultatom 8:6 te tako upisali nova tri važna boda.

Brotnjo je uraganski ušao u utakmicu i već je u 9. minuti na semaforu stajao rezultat od visokih 5:0. Pogađali su za momčad Mateja Čilića po dva puta Marin Suton i Ivan Marković, dok je nakon jedne odlične akcije strijelac bio Tomislav Bošnjak.

Nedugo zatim u 11. minuti Stefan Janjić smanjuje na 5:1, da bi Marin Suton samo dvije minute kasnije vratio prednost na pet golova razlike.

No, do kraja poluvremena Brotnjo upada u "crnu rupu". Gosti do kraja poluvremana postižu još dva gola, najprije Hadzić u 16., a zatim i Marinković u 18. minuti. 

Pola minuta prije odlaska na odmor imaju iz kaznenog udarca priliku na poluvrijeme otići sa samo dva gola zaostatka. Večeras odlični Andrijano Dujmović ipak nije dozvolio da se to dogodi, te odlično brani udarac gostiju.

U nastavku gosti kreću furiozno. U 22. i 24. minuti Marinković i Demirović smanjuju rezultat na 6:5, za nervozu u domaćoj momčadi, ali i za strepnju navijača na tribinama.

Ipak Brotnjo ne dozvoljava iznenađenje na svom parketu. Nakon fantastične asistencije večeras naboljeg igrača na terenu Marina Sutona, u 30. minuti pogađa Zvonimir Ćavar za 7:5, a zatim se u strijelce samo minutu kasnije upisuje i vratar domaćih Andrijano Dujmović, koji pogađa sa svojih vrata mrežu gostiju.

Do kraja još jedan pogodak Marinkovića za konačnih Brotnjo - Beli Anđeo 8:6.

Hercegovina.info