Evo što svjetski mediji pišu nakon dramatične pobjede Hrvatske

Evo što svjetski mediji pišu nakon dramatične pobjede Hrvatske
"Hrvatska je zabila dramatični gol u sudačkoj nadoknadi za pobjedu nad Španjolskom što je rezultat koji Engleskoj daje nadu da može završiti na prvom mjestu", navodi BBC.
I Daily Mail piše da će se sve rješavati na Wembleyju. "Hrvatska je obećala nastup sličan onome koje je pružala na Svjetskom prvenstvu i nije razočarala", piše Daily Mail.
Britanski Guardian piše o vrlo zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici u Maksimiru, a za junaka utakmice ističu Tina Jedvaja: "Hrvati su uspjeli zahvaljujući neočekivanom heroju. Jedvajevi prvi golovi za reprezentaciju donijeli su pobjedu Hrvatskoj i posve otvorili rasplet u skupini. Hrvatska će sada suprostaviti Engleskoj znajući da joj pobjeda može donijeti i prvo mjesto. To je veliki preokret, obzirom da ih je Španjolska pregazila u prvom kolu...", piše Guardian.
Španjolski su novinari, dakako, razočarani raspletom na Maksimiru. "Pobijedili smo se sami", napominje španjolski AS,
dok Marca piše: "Hrvatska nam poderala karte za final four Lige nacija."
I mediji su Srbiji su detaljno ispratili našu skupinu. Blic je zabilježio i veliki oproštaj srebrne trojke Subašića, Mandžukića i Ćorluke. A o utakmici pišu pod naslovom: "Spektakl na Maksimiru: Hrvatska u foto-finišu savladala Španjolsku". "Nogometaši Hrvatske pobijedili su Španjolsku 3:2 u nevjerojatnoj utakmici na prepunom Maksimiru", ističe se u tekstu.

Večernji.ba