Evo koje uvjete morate ispuniti želite li ići na utakmicu Zrinjski -Velež

NS BIH, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, FK Velež, HŠK Zrinjski, nagradna igra, Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, Ultarsi, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi
Na sastanku su bili prisutni gradonačelnik Ljubo Bešlić, predstavnici Policijske uprave, kao i uprave oba kluba. Na sastanku su od strane PU Mostar pred upravu i jednog i drugog kluba postavljeni uvjeti vezano za organizaciju derbija i dolaska navijača na utakmicu:

- Polazak mora biti s jednog mjesta iz Sjevernog logora.

- Na utakmicu se može ići samo s tri autobusa, s tim da u autobusu može biti onoliko osoba koliko ima i sjedećih mjesta.

- Odlazak će biti zabranjen osobama pod utjecajem alkohola i droge, maloljetnim osobama, osobama sa policijskim dosjeom, te svima onima koji nemaju osobnu iskaznicu.

- Pirotehnika je strogo zabranjena što je u nadležnosti zaštitarskih agencija, u protivnom će protiv istih biti poduzeti represivne mjere.

- Svi moraju imati i ulaznicu za utakmicu. U svakom autobusu bit će prisutni policajaci, koji će imati popis s imenima i prezimenima nazočnih u autobusu.

- Ovakav odnos će imati i navijači Zrinjskog pri sljedećem gostovanju na stadionu u Vrapćićima.

- Postignut je dogovor oko iznalaženja starih autobusa koji nisu u funkciji svakodnevnog prijevoza, te služili isključivo za prijevoz navijača u gradu.

- U narednom tjednu će predstavnici navijača održati sastanak s predstavnicima PU Mostar.

- U četvrtak 31.10.2013 bit će održana zajednička konferencija za tisak u prostorijama SSGM, stoji u priopćenju Sportskog saveza Grada Mostara.