Englezi smjestili Modriću? Podvala koju redovito izvode talijanskoj zvijezdi

Englezi smjestili Modriću? Podvala koju redovito izvode talijanskoj zvijezdi
Luka Modrić dobio je čast kao kapetan izvesti reprezentaciju Hrvatske na mitski hram nogometa Wembley uoči utakmice Engleske i Hrvatske.

Igrači su tradicionalno izašli na teren u pratnji djece, a mnogima je zapeo za oko jedan detalj - Modrićev pratitelj bio je gotovo viši od našeg kapetana, koji je visok 172 centimetra.

Ne znamo radi li se o namjernoj podvali ili po protokolu najstariji klinac izlazi uz kapetana, ali ovakvi slučajevi zapravo se relativno često događaju. Možda i prečesto da bi bilo slučajno.

Ne moramo ići dalje od Modrića i prve utakmice Hrvatske i Engleske na Rujevici. Ispred hrvatskog kapetana tada je također stajao dječak koji ga je gotovo potpuno sakrio.

No nije Modrić jedini kojem se događaju ovakve stvari. U oči posebno bode slučaj zvijezde Napolija i talijanske reprezentacije Lorenza Insignea, nogometaša visoka svega 163 centimetra.

Uz njega redovito postave dječaka koji viši od njega; takve slike redovito se prošire društvenim mrežama, a već ih se nakupilo sasvim dovoljno za osnovane sumnje na globalnu nogometnu zavjeru protiv Insignea jer se isti slučaj ponavlja i na klupskim i reprezentativnim utakmicama. U nastavku pogledajte dokaze i procijenite sami...

gol.hr