Emanuel Puljić Vlahić: Ekipa je odradila odličan posao u Vrapčićima

Emanuel Puljić Vlahić: Ekipa je odradila odličan posao u Vrapčićima
Utakmica u Vrapčićima igrala se u nemogućim uvjetima, a strijelac za pobjedu mladih Plemića bio je Emanuel Puljić Vlahić. Evo što dan nakon utakmice on kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Čestitke na pobjedonosnom golu jučer u Vrapčićima, kakvi su osjećaji dan poslije?

Hvala na čestitkama. To se ne može opisati. Svakom momku koji je od malih nogu u omladinskoj školi , nema većeg zadovoljstva od pobjede u gradskom derbiju. Pobjeda ostvarena u onakvim uvijetima je jos slađa. Ekipa je odradila odličan posao, a ovaj put sam ja imao sreću da odlučim.

Kako ste uopće mogli igrati utakmicu u onako nemogućim uvjetima?

Nama nije bio bitan teren. Došli smo po pobjedu , i to smo i učinili.

Ja se ne mogu sjetiti kada su mlađe kategorije Zrinjskog izgubile u Gradskom derbiju? Znači li to da je škola Zrinjskog puno kvalitetnija?

Zadnjih nekoliko sezona smo bili pobjednici u gradskim derbijima. Ne mogu reći da smo kvalitetniji , ali definitivno imamo veću želju za pobjedom , i onda nas Bog nagradi.

Nakon 9. kola Zrinjski je na čelu prvenstvene ljestvice, da li će konačno i titula u Mostar?

Ne mogu ništa reći , ima još dosta do kraja sezone. Mi idemo od utakmice do utakmice. Svaku ćemo ići na pobjedu, tako da se nemamo čega bojati.

Evo u subotu je seniorski Gradski derbi, može li tvoja prognoza?

U ovim utakmicama ne postoje nikakve statistike. Utakmica je to koja odlućuje tko je gazda u gradu. Mislim da će Zrinjski pobijediti i uzeti 3 boda.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

Poručujem da dođu u subotu u što većem broju , i da pomognu našim igračima da ostvare toliko željenu pobjedu.

HERCEGOVINA.info