Elvis Bibić: Moja jedina opcija je Zrinjski

Posljednjih dana neki mediji su napisali da mu je najveća želja zaigrati za Željezničar, što je on demantirao, a to je bio i povod za ovaj interviju.

Završila je tvoja prva sezona u Premijer ligi, pa kako si zadovoljan svojim igrama?

Za moju prvu polusezonu bilo je dobro ali uvijek može bolje! Činjenica da se nismo uspjeli plasirati u Evropu smatram i svojim neuspjehom, što znači da je moglo bolje.

Da li je Zrinjski mogao više od onoga što je postigao na kraju sezone?

Već sam o tome nešto rekao. Uz malo sreće mogli smo opravdati visoku reputaciju kluba , i izboriti mjesto koje vodi u Europu.

Kako ti se sviđa život u Mostaru i igranje za Zrinjski?

U početku je bilo teško naviknuti se na novu sredinu, ali sam se uspio brzo adaptirati na sam grad i mostarce koji su me dobro prihvatili. Drago mi je da mi se pružila šansa da zaigram u Zrinjskom, i svaka minuta provedena na terenu i u dresu Zrinjskog je dragocjena.

Navijače interesira kakav je tvoj status i da li ćeš potpisati ugovor?

Moj ugovor je istekao, ali se iskreno nadam da ću ostati u Zrinjskom. Vjerujem da sam struku zadovoljio svojim nastupima i da će mi ponuditi novi ugovor.

Gdje je po tebi Zrinjski najtanji i u kojim linijama trebaju pojačanja?

Mi imamo mladu ekipu, i mislim da nam je predhodna sezona poslužila kao temelj na kojem ćemo graditi ekipu za narednu sezonu i da ćemo konačno izboriti plasman u Europu.

U nekim medijima su se pojavile priče da ti je najveća želja igrati za Željezničar, pa je li to zaista istina?

To nije istina,  moj dječački san i ništa više od toga! Najveća želja mi je zaigrati negdje u ligama petice, a zbog onog što mi je Zrinjski pružio dat ću sve od sebe u svakoj utakmici , i uvijek ću biti zahvalan Zrinjskon za ukazano povjerenje. Lagao bih kada bih rekao da sam cijeli život navijač Zrinsjkog, ali sam u Sarajevu bio na oku svima, a jedino mi je Zrinjski pružio šansu da igram i da se dokažem.

Kako provodiš vrijeme sada kada si na odmoru? Sigurno jedva čekaš Europsko prvenstvo, pa imaš li svog favorita za naslov?

Najveći dio vremena provodim sa prijateljim i obitelji. Treniram samostalno i za to moram odvojiti dosta vremena. Moj favorit na Europskom prvenstvu  je Engleska. Jedva čekam da počne EP, samim gledanjem tih utakmica mnogo toga se može i naučiti.

Za kraj poruka našim čitateljima?

Navijačima obećajem da ću se boriti za dres Zrinjskog do zadnje kapi znoja. Nadam se da će Zrinjski slijedeće sezone igrati puno bolje, te da će stadion biti puniji naših navijača.

zrinjski.info