FOTO  Ekipa iz Vrgorca pobjednik 4. Malonogometnog turnira Međugorje 2016.

turnir mali nogomet, mali nogomet
...gledatelja na SC Ćorkov Dolac titulu je slavila ekipa Vrgorac Vinarija Pilač/Idea Namještaj. Prvo je u utakmici za treće mjesto ekipa C.B. Label/Porto Tolero Ploče slavila je protiv HVIDRA-e Mostar rezultatom 4:2. Za pločane strijelci su bili Kozarić 2, Čutura i Domić a za Mostarce Marić i Šunjić te su tako osvojili pehar i novčanu nagradu od 1000 KM, HVIDRA-i je pripao iznos od 500 KM.

U finalu juniora titulu je uzela ekipa HNK Višići koja je pobijedila na šesterce ekipu RMP Frigo Pansion Grgić. RMP je cijelo vrijeme imao prednost a na poluvremenu je bilo 4:1 uz 4 gola Sulića.

U drugom dijelu Sulić dobiva crveni karton i ostavlja svoju ekipu na cjedilu. Višići to koriste i uspijevaju do kraja izjednačiti. U lutriji šesteraca Višići su uspješniji i slave pobjedu. Treće mjesto pripalo je ekipi LUX Dragićina. Najbolji igrač juniorskog turnira je Vinko Kalfić (Višići), najbolji golman Mario Prusina (RMP Frigo Pansion Grgić).

Finale seniora krenulo je dobro po Odieju 97 Mirko Hrkać dovodi ih u vodstvo u 4.minuti susreta. Nakon toga Odiseja uvodi golmana igrača na što im Vrgorčani odgovaraju čvrstom obranom i preokreću utakmicu do poluvremena postižu 3 pogotka. Poravnava prvo Saša Subotić, a prednost donose Kraljević i Martinac. Drugo poluvrijeme Odiseja se pokušava vratiti u utakmicu no odlična ekipa Vrgorca to ne dozvoljava te postižu još dva gola preko Jelavića i Martinca da bi konačni rezultat glasio 5:1 za Vrgorac Vinarija Pilač/Idea Namještaj koji su dobili pehar i nagradu od 6000 KM, a Odiseji je pripalo pehar i 2000 KM.

Za Vrgorac koji je sasvim zasluženo osvojio turnir su nastupali: Galić, Jelavić, Govorko, Pervan, Martinac, Subotić, Stanković, Kraljević, Zloić i Znaor.

Najboljim igračem turnira je proglašen Saša Subotić. Najbolji Golman turnira je Stanislav Galić. Fair Play ekipa su Hrvatski Vitezovi.

Nakon finala slijedilo je izvlačenje tombola gdje se dijelilo čak 48 vrijednih nagrada, a potom je upriličena je fešta uz Live band.

Organizatori 4. Malonogometnog turnira „Međugorje 2016." zahvaljuje se svim sponzorima koji su podržali ovaj turnir, ekipama, igračima, sucima, djelatnicima, i svim posjetiteljima koji su kroz posljednjih 20 dana dolazili na SC Ćorkov Dolac uz poruku: „Vidimo se dogodine na još boljem 5. MALONOGOMETNOM TURNIRU "MEĐUGORJE 2017".

Ostale fotografije s finala možete pogledati na 
OVOM LINKU

Brotnjo.info