Eduardov Arsenal ide na Barcelonu, Olićev Bayern na Manchester

U četvrtfinalu nogometne Lige prvaka igrat će Lyon - Bordeaux, Bayern - Manchester United, Arsenal - Barcelona i Inter - CSKA iz Moskve, odlučeno je na ždrijebu u sjedištu UEFA-e u petak.

U polufinalu će se sastati bolji iz susreta Bayern - Manchester United protiv pobjednika susreta Lyon - Bordeaux, te pobjednik dvoboja Inter - CSKA protiv pobjednika susreta Arsenal - Barcelona.

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su 30. i 31. ožujka, te 6. i 7. travnja.

Polufinala će se igrati 20. i 21. travnja, te 27. i 28. travnja, dok je finale na rasporedu u subotu 22. svibnja na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Lyon - Bordeaux

Bayern - Manchester United

Arsenal - Barcelona

Inter - CSKA Moskva

POLUFINALE:

Bayern/Manchester United - Lyon/Bordeaux

Inter/CSKA - Arsenal/Barcelona

Španjolski obračun u Europskoj ligi

Ždrijeb u Nyonu je odlučio da će u četvrtfinalu nogometne Europske lige igrati Fulham - Wolfsburg, Hamburger SV - Standard, Valencia - Atletico i Benfica - Liverpool.

U polufinalu će igrati pobjednik susreta HSV - Standard protiv pobjednika dvoboja Fulham - Wolfsburg, te bolji iz okršaja Valencia - Atletico protiv pobjednika susreta Benfica - Liverpool.

Četvrtfinalni susreti igrat će se 1. i 8. travnja, polufinalni 22. i 29. travnja, dok je finale na rasporedu u srijedu 12. svibnja u Hamburgu.

hina