E, to je domoljub! Mandžukić novom prekrasnom gestom dirnuo Hrvatsku

Mario Mandzukic

... te čovjek velika srca. Super Mario svaki put kad na sebe stavi hrvatski dres, do kraja ga natopi znojem, a protiv Ukrajine igrao je ozlijeđen, što je oduševilo i izbornika Dalića.

No, Mandžo oduševljava i izvan travnjaka, često daje novac u humanitarne svrhe, pomaže manjim klubovima, a stigne misliti i na sve ugrožene ljude u Hrvatskoj. Mario isto tako u svakoj nevolji koja zadesi njegovu zemlju pronađe načina da pomogne.

Još uvijek se svi dobro sjećaju kako je tijekom poplava 2014. godine posjetio Gunju i sa sobom donio šest tona namirnica, a sada pomaže i hrabrim vatrogascima. Tijekom ljeta Hrvatsku su zahvatili požari, a Mario je putem Instagrama zahvalio svim vatrogascima.

No, on nije tip kod kojeg ostane sve na riječima pa je tako DVD Supetru donirao profesionalnu vatrogasnu opremu za trideset vatrogasaca ukupne vrijednosti od 20 tisuća eura, doznaje braconline.com.

- Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama - rekao je predsjednik supetarskog DVD-a Nikica Maričić.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima ponijeti njegovu „vatrenu sedamnaesticu" uz poruku: Mario hvala, „s tobom na leđima" sve je lakše.